wie ben ik, wat doe ik en hoe kan ik je helpen?

Ik ben Gaëlle, ondernemer, getrouwd met Werner en we hebben samen een zoontje Gustav die 5 wordt in november. Hij bouwt lego als geen ander, hij houdt van samen spelletjes spelen, van wandelen (zoals ik) , en hij geraakt verwonderd van alles wat hij rondom hem ziet. Vorig jaar zijn we met ons gezin verhuisd van de stad (Gent) naar het platteland (Beerlegem/Zwalm, aan het begin van de Vlaamse Ardennen). We genieten iedere dag van de deugden van de natuur.

Ik heb een passie voor textiel in interieur en help mensen bij het creëren van een warme en huiselijke sfeer, met oog voor detail en esthetiek.

Ik droom ervan om van Scarabee een lifestyle label te maken. 

Het liefst werk ik met duurzame en kwalitatieve interieurstoffen, en vooral met natuurlijke stoffen zoals linnen, katoen, wol en zijde. Ik vind dat deze natuurlijke materialen een enorme waarde toevoegen aan een interieur. 

Mijn favoriet? Belgisch linnen, lees hier waarom: https://scarabee-interieurstoffen.com/2022/01/17/creeer-sfeer-met-linnen-gordijnen/