creëer sfeer met linnen gordijnen

Je kan er niet meer omheen, linnen is weer helemaal in opmars. In elk interieurtijdschrift of modeblad gaat de aandacht naar linnen. En wat maakt mij dat gelukkig! Want linnen is in de eerste plaats een prachtige materie, en door zijn isolerend vermogen voelt het warm aan bij koud weer, en koel als het warm is.

Linnen is ook kampioen op vlak van ecologie; de plant heeft geen irrigatie en weinig tot geen gewasbeschermers nodig tijdens de groei. De vezel wordt via natuurlijke processen geoogst en alle andere delen van de plant worden gebruikt voor het produceren van o.a. voeding, papier of isolatiemateriaal.

De meeste linnen uit mijn collectie worden in België geweven, waardoor je na confectie – die ook lokaal gebeurt – een 100% lokaal product hebt. Dat is toch fantastisch? Ben jij ook zo’n fan van Belgisch linnen?

Wil je graag meer weten over mijn aanbod en producten? Schrijf je hier in

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: