ruimtegevoel troef!

Ruimtegevoel troef in deze mooie woning te Ukkel!
De ruimte werd in ere hersteld door Pieter Thooft interieurarchitect. Met haar hoge plafonds, de mouluren van weleer, het parket in visgraatmotief, de zorgvuldig gekozen meubels door Fourrooms Designmeubelen,  heeft deze leefruimte een verbluffend effect op mij.

Scarabee mocht ook haar steentje bijdragen aan dit project met lichtdoorlatende gordijnen. We kozen een stof met grove textuur uit een van mijn Belgisch linnen-collecties. De verlichte bak waaruit ze komen zorgt voor een extra warm gevoel. Wanneer je een wand in zijn geheel bekleed met gordijnen creëer je extra gevoel van ruimte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: