wie ben ik, wat doe ik en hoe kan ik je helpen?

Ik krijg een heel aantal bezoekers bij op mijn website en stel mezelf graag nog eens voor.

Ik ben Gaëlle, ondernemer, getrouwd met Werner en we hebben samen een zoontje Gustav die 5 wordt in november. Hij bouwt lego als geen ander, hij houdt van samen spelletjes spelen, van wandelen (zoals ik) , en hij geraakt verwonderd van alles wat hij rondom hem ziet. Vorig jaar zijn we met ons gezin verhuisd van de stad (Gent) naar het platteland (Beerlegem/Zwalm, aan het begin van de Vlaamse Ardennen). We genieten iedere dag van de deugden van de natuur.

Wandelen en aan yoga doen maken deel uit van mijn dagelijks ritueel, ze helpen me om tot rust te komen en om te herbronnen.

Ik heb een passie voor textiel in interieur en help mensen bij het creëren van een warme en huiselijke sfeer, met oog voor detail en esthetiek.

Ik droom ervan om van Scarabee een lifestyle label te maken. 

Het liefst werk ik met duurzame en kwalitatieve interieurstoffen, en vooral met natuurlijke stoffen zoals linnen, katoen, wol en zijde. Ik vind dat deze natuurlijke materialen een enorme waarde toevoegen aan een interieur. 

Mijn favoriet? Belgisch linnen: lees hier waarom

Wil je graag meer weten over aankleding van interieur met textiel? schrijf je dan hier in

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: